Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Onze wasservice, voor schone en veilige werkkleding

Uw werkkleding moet bij het aantrekken altijd schoon en van het juiste veiligheidsniveau zijn. Wij werken samen met een industriële wasserij waardoor wij u kunnen voorzien van een compleet pakket inclusief wasservice. Uw werkkleding wordt op professionele wijze gereinigd met een specifiek natwasprogramma waardoor de kleding blijft voldoen aan de normeringen die op de kleding zit, zoals EN 20471. Ook blijft het draagcomfort en de hygiëne van de kleding gewaarborgd. Indien nodig wordt de kleding vakkundig gerepareerd en tijdig vervangen.

Langere levensduur

De levensduur van veiligheidskleding wordt door de producent meestal tot een bepaald aantal wasbeurten gegarandeerd. Tot dit aantal wasbeurten moet de veiligheidskleding minimaal blijven voldoen aan de normeringen die erop zitten. Dit geldt ook voor eventueel reflecterend materiaal (striping) welke op de kleding is aangebracht. Wassen via een wasserij gebeurt altijd op de gewenste wijze. Natuurlijk is het gebruik en de opslag van de kleding ook bepalend voor de levensduur.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met ons op via 0488-483632 of per mail info@profistep.nl.

  • Wilt u een offerte aanvragen?

    Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Vul uw gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.