Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Fair Wear Foundation Blauw transparante achtergrond Fair Wear Foundation

Profi-Step is zeer begaan met de werknemers die een bijdrage leveren aan het maken van onze producten. Wij kopen daarom bij voorkeur producten in met het Fair Wear logo. Onze eigen kledinglijn rescuewear wordt ook volgens de normen van de Fair Wear Foundation geproduceerd. Fair Wear Foundation houdt zich bezig met het inspecteren van de arbeidsomstandigheden in productielanden en maakt zich sterk voor het doorvoeren van verbeteringen.

Wasservice, voor schone en veilige werkkleding

Uw werkkleding moet bij het aantrekken altijd schoon en van het juiste veiligheidsniveau zijn. Wij werken samen met een industriële wasserij waardoor wij u kunnen voorzien van een compleet pakket inclusief wasservice. Uw werkkleding wordt op professionele wijze gereinigd met een specifiek natwasprogramma waardoor de kleding blijft voldoen aan de normeringen die op de kleding zit, zoals EN 20471. Ook blijft het draagcomfort en de hygiëne van de kleding gewaarborgd. Indien nodig wordt de kleding vakkundig gerepareerd en tijdig vervangen.

Textiles 4 Textiles

Wij zijn één van de deelnemers in het project Textiles 4 Textiles. Met dit project, dat wordt ondersteund via het Europese Unie, wordt de haalbaarheid van commerciële vezelterugwinning onderzocht. Via kledinginzamelaars wordt restkleding aangeboden. Zij sorteren dit op samenstelling, kleur, etc. Daarna trekken zij de kleding uit elkaar en produceren ze van de losse vezels een nieuw doek. Op dit moment werken ze aan de verbetering van de technologie om kleding automatisch te kunnen sorteren.

KICI-logo Kledingrecycling KICI

Wij hebben uitgebreide mogelijkheden om kleding in te zamelen en te recyclen. Ook met u kunnen wij hiervoor in samenwerking met de gerenommeerde kledinginzamelaar KICI een plan opstellen. Zo krijgt uw gebruikte kleding een tweede leven.


EUEcolabel-voornieuwewebsiteEcolabel

Het Europees Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten. Het Europees Ecolabel staat op een product of dienst als deze aan alle milieucriteria voldoet. Consumenten weten zo wat ze in huis halen en bedrijven kunnen met dit milieukeurmerk aantonen dat ze duurzaam ondernemen.

Voor meer informatie over het Ecolabel, kijk op http://www.europeesecolabel.nl/28/home.html.

erkend leerbedrijf nw logo per 1-8-2015Erkend leerwerkbedrijf

Ons bedrijf stelt stageplaatsen beschikbaar voor scholieren. Dit zijn zowel korte snuffelstages als langere stageperiodes. Door Ecabo zijn wij gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Lees hier een verslag van een stagiaire die binnen ons bedrijf stage heeft gelopen.

Meer weten over onze partners?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0488-483632 of info@profistep.nl.