Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Leverancier bedrijfskleding, kleding voor hulpverlenende diensten, veiligheidsschoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen

Profi-Step is sinds 1995 een toonaangevende leverancier en producent van bedrijfskleding, kleding voor hulpverlenende diensten (www.rescuewear.nl), veiligheidsschoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij leveren onze producten aan klanten in o.a. Nederland, België en Duitsland.

Infographic ProfiStep leverancier bedrijfskleding

Onze missie en werkwijze

Met onze kennis, inzet en enthousiasme helpen wij u aan de beste oplossing voor uw behoefte aan bedrijfskleding,veiligheidsschoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij bouwen graag een relatie met u op die wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering. Wilt u een pakket dat helemaal aansluit op uw eisen en wensen? Wij ontzorgen u graag hierin.

Naast standaardproducten kunnen we u als leverancier bedrijfskleding ook maatwerk bieden in de vorm van corporate wear (huisstijlkleding). Lees meer over onze missie en werkwijze.

Kesteren in Gelderland

Leverancier bedrijfskleding Profi-Step bevindt zich in Kesteren, in het hart van de Betuwe (Gelderland). Hier vindt u onze winkel/showroom, kantoor, magazijn en bedrukkings-/borduringsafdeling. We werken met een team van in totaal 40 collega’s.

Profi-Step is sinds 1995 aanzienlijk gegroeid. In 2005 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Industrielaan 2B in Kesteren. In 2013 hebben we ons magazijn- en kantooroppervlak behoorlijk uitgebreid.