Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Onze referenties

Tevreden klanten. Daar doen we het allemaal voor. Daar kunnen wij u van alles over vertellen, maar liever geven wij onze klanten hierover zelf het woord.

Oerlemans Foods, Venlo | Candy van de Weem

“Al onze persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, gelaatsbescherming en regenpakken bestellen wij bij Profi-Step. Deze PBM moeten voldoen aan specifieke eisen zoals onder andere chemie resistent  en machinaal belastend. Onze medewerkers zijn hier tevreden over.

Destijds zijn wij bij Profi-Step terecht gekomen omdat de vorige leverancier niet aan mijn eisen wilde meewerken. Profi-Step daarentegen is een zeer flexibel bedrijf. Ik kan daar met veel vragen en wensen terecht.

We bestellen ons pakket in onze eigen webshop. Dat bevalt uitermate goed. Collega’s geven door wat ze nodig hebben en ik bestel het in onze eigen webshop. Als iets niet voorradig is, dan krijg ik keurig een melding wanneer iets geleverd gaat worden. Indien wij op zoek zijn naar iets specifieks, dan gaat Profi-Step voor ons op zoek.

Al met al zijn we zeer tevreden over onze samenwerking met Profi-Step. Het belangrijkste hierin vind ik dat er naar ons geluisterd wordt en dat is zeker het geval.

http://www.oerlemans-foods.nl/

Delinuts, Ede | Bertus van Soest

“Het klikte vanaf het begin met Profi-Step. De samenwerking bevalt erg goed. Het vriendelijke personeel en het praktisch meedenken, dat zijn absolute pluspunten. Ook de service, prijs- en kwaliteitsverhouding zijn de reden waarom we destijds voor Profi-Step hebben gekozen. Daarnaast worden gemaakte afspraken nagekomen.

Onze medewerkers zijn bijzonder positief over de kleding. De kleur en het prettige draagcomfort zorgt voor veel positieve reacties. Zo positief zelfs dat alle andere collega’s die niet in het magazijn werken nu ook in bedrijfskleding lopen.

Ons kledingpakket bestaat uit een werkbroek, T-shirt, trui en een softshelljas. Ook hebben we veiligheidsschoenen. De kleding moet slijtvast zijn en bescherming bieden tegen de kou omdat het in het magazijn tussen de 8-13 graden is. Ook moet het genoeg bewegingsvrijheid bieden omdat het personeel veel fysiek werk doet. De schoenen moeten van het type S1 of S2 zijn.

De pasbus is langsgekomen om de kleding aan te meten. Dat ging eigenlijk helemaal vanzelf. Een gezellige dame heeft iedereen om de beurt aangemeten. Het verliep bijzonder goed en niemand heeft een verkeerde maat kleding gekregen.

We bestellen onze kleding in onze eigen webshop. Dat bevalt bijzonder goed. De site werkt prima en het is eenvoudig om te bestellen. Ook is het erg overzichtelijk wie wat en hoeveel bestelt. Je logt in op de webshop en je klikt de betreffende medewerker aan voor wie je wat bestelt. Alle kleding staat al op de site met de bijbehorende maten. Je klikt aan wat je wilt bestellen en voert het aantal in. Vervolgens klik je op verzenden waarna je een overzicht krijgt van je bestelling. Enkele dagen later krijg je de bestelling via de post aangeleverd.”

www.delinuts.nl

CRV, Arnhem | Arnold Kemperman

Profi-Step is een gedreven club die zichtbaar en meetbaar haar best doet. Ze maken hun belofte waar. Profi-Step heeft een link met onze sector. Ze weten vanuit de praktijk dat functionele kleding die vooral in onze buitendienst wordt gedragen praktisch moet zijn. Vanuit die rol kan men goede adviezen geven die zich in de praktijk bewezen hebben.

Een belangrijk punt voor ons is de grote mate van ontzorgen.  Nadat alles was geregeld  liep het hele traject van bestellen tot de uiteindelijke facturering prima.  Waar we voorheen veel tijd en energie moesten stoppen in het hele kledingtraject kunnen we ons nu concentreren op monitoren, bijsturen en verbeteren als dat nodig is. Het aantal manuren dat we nu aan de bedrijfskleding besteden is op jaarbasis sterk afgenomen.  De leverancier doet waar ze goed in is. CRV en haar medewerkers/eindgebruikers kunnen zich hierdoor blijven focussen op de Core Business.

Ons kledingpakket is redelijk veelzijdig. Het betreft promotionele kleding voor salesmedewerkers en functionele kleding voor inseminators/monsternemers, inspecteurs en distributiemedewerkers. Uit een enquête is gebleken dat onze medewerkers tevreden zijn met deze nieuwe kledinglijn.  Er was slechts een kleine aanpassing nodig m.b.t. het aanbod.  Nu  de gebruikers en het management tevreden zijn, kan je zeggen dat de nieuwe kleding voldoet en daarmee het project binnen de gestelde kaders is afgerond.

Doordat de pasbus is langs geweest staat er een persoonlijk profiel van iedere medewerker in het systeem (zoals de juiste maten) en is er dus een minimale kans op verkeerde maten of artikelen. Deze gegevens zijn weer opgenomen in onze eigen webshop.”

www.crv4all.com

MARIN, Wageningen

De pasbus van Profi-Step is echt een pluspunt. De mensen die de bus bemannen zijn geweldig, ze zorgen dat onze collega’s ter plaatse de kleding snel kunnen passen. Daarna kan alles eenvoudig via onze webshop besteld worden. Voordeel is ook dat Profi-Step veel artikelen op voorraad heeft, iets wat bij andere leveranciers niet altijd het geval is.

Het werkt heel simpel. Als een collega iets nodig heeft kunnen wij bij Inkoop het artikel eenvoudig via de webshop bestellen. Vervolgens ontvangen wij een orderbevestiging en wordt het product geleverd.

De samenwerking bevalt dus goed. Ook met de binnendienst van Profi-Step, die altijd voor ons klaar staat. Duidelijke communicatie vinden wij erg belangrijk. En we ontvangen enthousiaste reacties van onze collega’s over de nieuwe kleding. De kleding moet voldoen aan specifieke veiligheidseisen en moet natuurlijk passen binnen onze MARIN-stijl.

Wij bestellen voor de collega’s van de productieafdeling verschillende artikelen, zoals broeken, truien, t-shirts, jassen, fleecevesten, schoenen en sokken. De collega’s die op schepen op zee werken, krijgen daarbij ook nog een overhemd en een jasje. Voor de collega’s die veel buitenwerk doen,is er ook nog een warme jas. Keuze genoeg dus!”

www.marin.nl

Kemkens, Oss | Benny Goossens

Ons kledingpakket bestaat uit kleding voor installatie- en servicemonteurs. De kleding moet voldoen aan de voorgeschreven veiligheidsnormen en geschikt zijn voor binnen- en buiten werkzaamheden. Voorheen werd onze kleding geleverd door Bekkers uit Geffen. Na de overname door Profi-Step heeft Profi-Step dit overgenomen.

Wij hebben een prettige samenwerking met Profi-Step. Er loopt een korte lijn. Dat is voor de leidinggevenden prettig om snel te kunnen schakelen. We vinden het belangrijk dat er op korte termijn correct geleverd wordt en gefacturereerd aan de juiste persoon.

Destijds hebben we gekozen voor een nieuw kledingpakket om te voldoen aan de huidige regels en wensen van onze medewerkers. Daarnaast heeft de nieuwe kleding een verfrissende kleur gekregen. Onze medewerkers zijn tevreden over hun nieuwe kleding en schoenen.

We bestellen in onze eigen webshop. Een keer per jaar bestellen de medewerkers zelf een nieuwe set kleding volgens een puntensysteem. Iedereen ontvangt een mail dat ze een maand de tijd hebben om een nieuw kledingpakket te bestellen.

www.kemkens.nl

GMB, Opheusden | Gerard van der Veer en Cees Grootendorst

“Het kledingpakket van GMB bestaat uit jassen, werkbroeken, softshelljassen,  diverse types overalls, veiligheidsschoenen, -laarzen, T-shirts, polo’s, sweaters, reflectie- en regenkleding enz. Deze producten moeten voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, veiligheid en draagcomfort. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de kleding er representatief uitziet.

We wilden destijds een (maatwerk) collectie laten ontwerpen van veiligheidskleding die de herkenbaarheid van GMB zou verhogen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een verzorgde uitstraling hebben tijdens het uitoefenen van hun werkzaamheden. We hebben toen voor Profi-Step gekozen omdat GMB van oorsprong een familiebedrijf uit de Betuwe is en graag zaken doet met bedrijven in de regio.

Om onze eigen kledinglijn te realiseren zijn eerst alle wensen besproken. Profi-Step is naar aanleiding daarvan met voorbeelden gekomen. Daarna hebben een aantal collega’s in verschillende functies de nieuwe items ‘proef gedragen’. De opmerkingen van deze proefperiode zijn verwerkt in de uiteindelijke collectie.

Wij maken gebruik van een klantspecifieke webshop. Het bestellen via deze webshop bevalt prima. Je kunt op elk moment van de dag artikelen bestellen en bent dus niet afhankelijk van bepaalde openingstijden. Over het algemeen zijn de meeste medewerkers tevreden over de kleding en het schoeisel dat wordt geleverd door Profi-Step. We vinden de samenwerking prettig door de korte lijnen en afspraken die nagekomen worden.

www.gmb.eu

De Klok Logistics, Nijmegen | Pieta Bekers

De samenwerking met Profi-Step bevalt ons heel erg goed. Ons kledingpakket is herkenbaar en het draagt comfortabel. We bestellen onze kleding in een klantspecifieke webshop, hier zijn we ook zeer tevreden over.

Een aantal jaar geleden wilden wij nieuwe bedrijfskleding. Ons bedrijf bestaat uit De Klok Logistics (hoofdkleur blauw) en Vortex Logistics (hoofdkleur oranje). Het ‘oude’ kledingpakket was voornamelijk rood en grijs. Dat paste totaal niet meer in de nieuwe bedrijfskleuren. Wij waren op zoek naar een nieuwe leverancier die meer met ons meedacht over nieuwe wensen. Het gesprek met Profi-Step en hun inbreng over de kleuren hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Daarnaast was de prijs/kwaliteit verhouding ook doorslaggevend om met Profi-Step aan de slag te gaan. Wij hebben eerst een aantal monsters ontvangen ter beoordeling over de stofsoort e.d.. We kregen diverse ontwerpen te zien en Profi-Step heeft goed meegedacht over de stijl en het kleurgebruik.

Ons nieuwe pakket bestaat uit een veiligheidsschoenen, polo, fleecevest, jas en broek en een muts. Kleding en schoenen moeten comfortabel zitten, de schoenen moeten tevens een goede bescherming bieden. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de kleding in kleurgebruik en belettering onderscheidend is t.o.v. standaard bedrijfskleding. Dat is met de huidige kledinglijn goed gelukt.”

www.dkl.nl

ARN afvalenergiecentrale, Nijmegen

Profi-Step heeft zich in een vergelijking met concurrenten onderscheiden door deskundigheid, flexibiliteit, contractvoorwaarden en vooral de persoonlijke benadering. Inmiddels is Profi-Step ruim 18 jaar een betrouwbare leverancier, die de laatste jaren een goede professionele ontwikkeling heeft doorgemaakt.

We hebben destijds voor Profi-Step gekozen omdat zij zich nadrukkelijk manifesteerde als deskundig PBM leverancier, waaronder gehoor- en ademhalingsbescherming. Samen hebben we naar de juiste functie gerelateerde oplossingen gezocht voor de diverse werk- en risicogebieden.

Periodiek wordt de pasbus gereserveerd om de medewerkers de juiste veiligheidsschoenen binnen een vastgesteld assortiment per functie aan te kunnen laten meten. Persoonlijke voorkeuren die vallen binnen de normeringsvoorschriften kunnen worden ingewilligd. Als extra service wordt  er ook regelmatig een beroep gedaan op de deskundigheid van de podoloog van Profi-Step. De medewerkers zijn zeer tevreden over deze werkwijze die deel uitmaakt van het leveringscontract.

We zijn zeer tevreden over het huidige assortiment en de voorzieningen die aan de medewerkers kan worden aangeboden. Daarom hebben we recent een meerjarig leveringscontract afgesloten. De relatie ziet men als een goede basis voor een betrouwbaar samenwerkingsverband en continuering naar de toekomst.”

www.arn.nl

Babypark, Kesteren | Arie Timmer

“Toen wij enkele jaren geleden besloten om de bedrijfskleding van Babypark te vervangen zijn wij als eerste met onze bestaande leverancier Profi-Step om tafel gegaan. Qua ontwerp en opzet hadden wij zelf een aantal voorstellen uitgewerkt en deze besproken met Profi-Step. Samen met de mensen van Profi-Step is hier een totaal eigen kledinglijn uit ontstaan voor alle verkopers en verkoopsters van Babypark en De Bongerd. Ook in de fase van uitrol hebben wij ervaren dat Profi-Step een professionele partij is die middels de pasbus veel werk uit handen kan nemen.

www.babypark.nl

Broekman Logistics, Nijmegen | Sharlon Salas

“Ons pakket bestaat uit werkbroeken, truien, shirts, jassen en schoenen. De eisen die wij hieraan stellen zijn dat het kwalitatief goed moet zijn en betaalbaar. De samenwerking met Profi-Step is prima. Destijds is de pasbus bij ons langs geweest om ons pakket aan te meten. Dat ging geheel naar wens, de pasbusmedewerker was geduldig en vriendelijk. Daarna is ons kledingpakket in onze eigen klantspecifieke webshop geplaatst zodat onze medewerkers zelf kunnen bestellen. De shop is overzichtelijk en duidelijk.”

www.broekmanlogisticsnijmegen.nl

  • Wilt u een offerte aanvragen?

    Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Vul uw gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.