Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Rescuewearshop

juli 19, 2017

Bent u als ambulancemedewerker of -chauffeur goed herkenbaar? Uw kleding moet gezag uitstralen, onderscheidend zijn én een goede pasvorm hebben. Rescuewear wil met haar kleding een bijdrage leveren aan de veiligheid van uw werksituatie door kwaliteit en draagcomfort te bieden.

Lees meer

Nieuw ERP-systeem

mei 29, 2017

Al twee jaar lang werken wij achter de schermen aan de overgang naar een nieuw intern software systeem. Op 1 juli 2017 gaat Profi-Step samen met moederbedrijf Groenendijk Bedrijfskleding B.V. (gevestigd in Woerden) over naar de software van Exact. Exact zou er in de gehele breedte van onze organisatie voor moeten zorgen dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Op dit moment wordt iedereen getraind om op 1 juli zoveel mogelijk van de werkzaamheden zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Lees meer

Onze klant centraal op 22 juni

mei 29, 2017

Op donderdag 22 juni a.s. organiseren wij in Kesteren een speciale middag voor onze klanten.
Wij zijn er trots op u de nieuwe veranderingen in de showroom te kunnen laten zien. Ook kunnen wij u door middel van een rondleiding meenemen over de afdelingen, waarbij de medewerkers van Profi-Step zich graag aan u voorstellen.

Lees meer

Workwear voor dames

mei 29, 2017

Wie dacht dat werkkleding veelal gericht was op heren komt tegenwoordig bedrogen uit. Diverse van onze leveranciers van ons hebben inmiddels artikelen op de markt gebracht speciaal voor dames.

Lees meer

Contractverlenging Vialis

maart 21, 2017

Guus van Olst, strategisch inkoper bij Vialis en Marien Groenendijk, algemeen directeur van Profi-Step B.V., hebben de contractverlening van 2 jaar getekend.
Uiteraard zijn wij zeer blij en trots dat we deze samenwerking mogen voortzetten met zo’n mooie partner.

Lees meer

Nimbus

februari 21, 2017

Bent u op zoek naar bedrijfskleding met een mooie luxe uitstraling? Dan stellen wij graag Nimbus aan u voor.
Het bijzondere aan Nimbus is dat het een casual en zakelijke uitstraling heeft. Nimbus maakt gebruik van de mooiste materialen. Uw medewerkers zullen met trots hun Nimbus bedrijfskleding dragen en zich een team voelen. Van prachtige overhemden, tot warm gevoerde donsjacks. Wat u ook zoekt op het gebied van luxe bovenkleding – Nimbus heeft het.

Lees meer

Jolanda Meijer, onze pasbusmedewerkster aan het woord

februari 21, 2017

Veiligheidsschoenen die niet goed zitten, werkkleding die te los of te strak zit. Niets is zo vervelend. Daarnaast komen veiligheid en productiviteit in het geding. Voor deze problemen is de pasbus de oplossing.
Jolanda Meijer, onze pasbusmedewerkster, gaat naar bedrijven om daar kleding, schoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen aan te meten. Hoe gaat het passen in zijn werk? En waar loopt zij tegen aan?

Lees meer

Oerlemans Foods | Candy van de Weem

februari 20, 2017

Tevreden klanten. Daar doen we het allemaal voor.
Daar kunnen wij u van alles over vertellen. Maar liever geven wij een klant hierover het woord.
In dit nieuwsbericht geven we Oerlemans Foods uit Venlo het woord.

Lees meer