Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Uw logo borduren op uw bedrijfskleding

Uw wilt graag uw naam of logo op het kledingstuk van uw medewerkers. Een logo laat uw bedrijf beter opvallen en zorgt voor onderscheiding en herkenning. Als u kiest voor een borduring geeft dat een extra representatieve uitstraling, zeker bij een overhemd of colbert. Daarom voorzien wij vooral representatieve bedrijfskleding van een borduring.

We doen dit naar aanleiding van uw logo als EPS vector bestand. Indien u niet over dit bestandstype beschikt, kunnen wij uw logo in PDF/JPG  voor u omzetten (tegen geringe kosten). Nadat u goedkeuring heeft gegeven op de werktekening, worden de borduringen gemaakt. Daarnaast kunnen we kleding voorzien van badges, patches en emblemen.

Enkele voorbeelden van posities voor uw borduring

borst-rechts-wit borst-links-witschouders-witrug-wit
Dit zijn voorbeelden van een borst-, arm- en ruglogo. Uiteraard zijn er ook andere posities mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent logo borduren.

Kleine aantallen

Ook financieel kan borduring aantrekkelijk zijn. Wanneer slechts enkele kledingstukken moeten worden voorzien van een bedrijfsnaam of logo is het vaak voordeliger dan bedrukken.

Belastingvoordeel

Naast imago en uitstraling is er nog een belangrijke reden om bedrijfskleding van uw logo te voorzien. U kunt namelijk in aanmerking komen voor belastingvrije verstrekking van bedrijfskleding. De Belastingdienst vereist dan wel dat ieder kledingstuk voorzien is van uw logo, met een minimale grootte van 70 cm².

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0488-483632 of info@profistep.nl. U kunt uw vraag ook doorgeven via ons contactformulier.