Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV
Pieta Bekers | De Klok Logistics – Hoofd P&O

De samenwerking met Profi-Step bevalt heel erg goed. We bestellen onze kleding in een klantspecifieke webshop. Onze medewerkers zijn tevreden over hun kleding. Het is herkenbaar en draagt erg comfortabel.

Lees verder

Veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en PBM’s voor transport of logistiek

Binnen de transport en logistiek is er een grote diversiteit aan werkomstandigheden. Een magazijnmedewerker heeft met andere werksituaties te maken als een chauffeur en dus zullen beide op verschillende wijze aangekleed worden.

Per medewerker zal er in overleg worden bekeken welke kleding en veiligheidsschoenen geschikt zijn. Wij kijken daarbij niet alleen naar veiligheid maar ook naar andere zaken zoals bijvoorbeeld draagcomfort en functionaliteit, want deze zijn zeker zo belangrijk.

Voor uw branche bieden wij daarom een totaalpakket bedrijfskleding, schoeisel en PBM’s zodat u optimaal beschermd kunt werken.
veiligheidskleding: werkjassen, werkvesten, t-shirts, poloshirts, werktruien, werkbroeken/worker, (Amerikaanse) overalls, werkkleding voor dames, duurzame kleding, thermo ondergoed en sokken enz.
veiligheidsschoenen/werkschoenen met classificatie S1, S2, S3, S4 of S5
persoonlijke beschermingsmiddelen: gehoorbescherming zoals otoplastieken, handschoenen enz.

EN-normeringen

In de transport en logistiek  werkt men in zeer uiteenlopende omstandigheden en met verschillende gereedschappen, machines en diverse soorten vervoersmiddelen. In elke onderneming zullen andere eisen gesteld worden aan de te dragen kleding en het te dragen schoeisel. Natuurlijk moeten werkkleding en werkschoenen niet alleen voldoen aan alle eisen, vastgesteld in EN-normen, maar moet deze ook een hoog draagcomfort hebben. Onze accountmanagers kunnen u hier meer over vertellen.

Welke veiligheidsschoeisel past bij mijn werkzaamheden?

Net als met de kleding zullen er ook aan de veiligheidsschoenen of –laarzen per onderneming andere eisen gesteld worden. Waar de één voldoende heeft aan enkel een stalen neus zal de ander absoluut niet zonder stalen neus en tussenzool kunnen. Om te weten te komen welke klasse veiligheidsschoenen voor uw onderneming benodigd zijn helpen wij u graag verder!

Totaalpakket

Naast kleding, PBM’s  en veiligheidsschoenen kunnen wij u ook voorzien van poetspapier, toiletpapier, handdoekjes in diverse diktes en maten maar ook accessoires zoals veters, kniestukken, inlegzolen en riemen. 

Uw bedrijfslogo op uw kleding

Wij bieden u de mogelijkheid uw kleding te voorzien van een logo door middel van een bedrukking of borduring. Dit gebeurt bij ons in huis waardoor wij uw kleding snel en tegen gunstige prijzen kunnen bedrukken of borduren.

Werkkleding in uw eigen huisstijl

Wij kunnen al uw kleding speciaal voor u laten maken. Op deze manier zijn uw medewerkers een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Mocht u hierover meer informatie willen neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Lees hier meer over een eigen kledinglijn.

Alle voordelen voor u op een rij

– Persoonlijke service
– A-merken veiligheidskleding , veiligheidsschoenen, PBM’s in diverse prijsklassen
– Uitstekende kwaliteit, volgens de benodigde EN-normeringen
– Pas- en meetservice op locatie met onze pasbus
– Digitaal bestellen via uw eigen klantspecifieke webshop
– Wij voorzien uw kleding van een bedrukking of borduring
Wasservice

  • Wilt u een offerte aanvragen?

    Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Vul uw gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.