Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en PBM’s voor land- en tuinbouw

In de land- en tuinbouw werkt men in zeer uiteenlopende weersomstandigheden. In de zomer kan de temperatuur aardig oplopen, terwijl de werknemer in de herfst en winter extra goed beschermd moet worden tegen regen, wind en kou. Voor uw branche bieden wij daarom een totaalpakket kleding, schoeisel en PBM’s zodat u optimaal beschermd kunt werken.

Voor uw branche hebben wij daarom een totaalassortiment voor optimale bescherming, zoals:
werkkleding: werkjassen, werkvesten, werktruien, t-shirts, poloshirts, werkbroeken/worker, werkkleding voor dames, regenkleding, (Amerikaanse) overalls, duurzame kleding, thermo ondergoed en sokken, enz.
werkschoenen en laarzen met classificatie S1, S2, S3, S4 en S5
persoonlijke beschermingsmiddelen: oogbescherming, gelaatsbescherming, hoofdbescherming, ademhalingsbescherming, gehoorbescherming, handschoenen, enz.

EN-normeringen

In de land- en tuinbouw werkt men in zeer uiteenlopende omstandigheden en met verschillende gereedschappen en machines. In elke onderneming zullen andere eisen gesteld worden aan de te dragen kleding en het te dragen schoeisel. Natuurlijk moet de kleding en schoenen niet alleen voldoen aan alle eisen, vastgesteld in EN-normeringen, maar moet deze ook een hoog draagcomfort hebben. Onze accountmanagers kunnen u hier meer over vertellen.

Welke veiligheidsschoenen passen bij mijn werkzaamheden?

Net als met de kleding zullen er ook aan de veiligheidsschoenen of –laarzen per onderneming andere eisen gesteld worden. Waar de één voldoende heeft aan enkel een stalen neus zal de ander absoluut niet zonder stalen neus en tussenzool kunnen. Om te weten te komen welke klasse veiligheidsschoenen voor uw onderneming benodigd zijn helpen wij u graag verder!

Totaalpakket

Naast bedrijfskleding, PBM’s  en veiligheidsschoenen kunnen wij u ook voorzien van poetspapier, toiletpapier, handdoekjes in diverse diktes en maten maar ook accessoires als veters, kniestukken, inlegzolen en riemen.

Uw bedrijfslogo op uw kleding

Wij bieden u de mogelijkheid uw bedrijfskleding te voorzien van een logo door middel van een bedrukking of borduring. Dit gebeurt bij ons in huis waardoor wij uw kleding snel en tegen gunstige prijzen kunnen bedrukken of borduren.

Werkkleding in uw eigen huisstijl

Wij kunnen al uw kleding speciaal voor u laten maken. Op deze manier zijn uw medewerkers een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Mocht u hierover meer informatie willen neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Lees hier meer over een eigen kledinglijn.

Alle voordelen voor u op een rij

– Persoonlijke service
– A-merken veiligheidskledingveiligheidsschoenenPBM’s in diverse prijsklassen
– Uitstekende kwaliteit, volgens de benodigde EN-normeringen
– Pas- en meetservice op locatie met onze pasbus
– Digitaal bestellen via uw eigen klantspecifieke webshop
– Wij voorzien uw kleding van een bedrukking of borduring
– Wasservice

  • Wilt u een offerte aanvragen?

    Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Vul uw gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.