Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Pieta Bekers | De Klok Logistics – Hoofd P&O

De Klok Logistics, Nijmegen | Pieta Bekers

“De samenwerking met Profi-Step bevalt ons heel erg goed. Ons kledingpakket is herkenbaar en het draagt comfortabel. We bestellen onze kleding in een webshop op maat voor ons bedrijf, hier zijn we ook zeer tevreden over.

Een aantal jaar geleden wilden wij nieuwe bedrijfskleding. Ons bedrijf bestaat uit De Klok Logistics (hoofdkleur blauw) en Vortex Logistics (hoofdkleur oranje). Het ‘oude’ kledingpakket was voornamelijk rood en grijs. Dat paste totaal niet meer in de nieuwe bedrijfskleuren. Wij waren op zoek naar een nieuwe leverancier die meer met ons meedacht over nieuwe wensen. Het gesprek met Johan Visser van Profi-Step en zijn inbreng over de kleuren hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Daarnaast was de prijs/kwaliteit verhouding ook doorslaggevend om met Profi-Step aan de slag te gaan. Wij hebben eerst een aantal monsters ontvangen ter beoordeling over de stofsoort e.d.. Johan heeft ons daarna diverse ontwerpen laten zien en heeft goed meegedacht over de stijl en het kleurgebruik.

Ons nieuwe pakket bestaat uit een veiligheidsschoenen, polo, fleecevest, jas en broek en een muts. Kleding en schoenen moeten comfortabel zitten, de schoenen moeten tevens een goede bescherming bieden. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de kleding in kleurgebruik en belettering onderscheidend is t.o.v. standaard bedrijfskleding. Dat is met de huidige kledinglijn goed gelukt.”

www.dkl.nl

[]