Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Gerard van der Veer | GMB – Hoofd Technische Dienst

GMB, Opheusden | Gerard van der Veer en Cees Grootendorst

“Het kledingpakket van GMB bestaat uit jassen, werkbroeken, softshelljassen,  diverse types overalls, veiligheidsschoenen, -laarzen, T-shirts, polo’s, sweaters, reflectie- en regenkleding enz. Deze producten moeten voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, veiligheid en draagcomfort. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de kleding er representatief uitziet.

We wilden destijds een (maatwerk) collectie laten ontwerpen van veiligheidskleding die de herkenbaarheid van GMB zou verhogen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een verzorgde uitstraling hebben tijdens het uitoefenen van hun werkzaamheden. We hebben toen voor Profi-Step gekozen omdat GMB van oorsprong een familiebedrijf uit de Betuwe is en graag zaken doet met bedrijven in de regio.

Om onze eigen kledinglijn te realiseren zijn eerst alle wensen besproken. Profi-Step is naar aanleiding daarvan met voorbeelden gekomen. Daarna hebben een aantal collega’s in verschillende functies de nieuwe items ‘proef gedragen’. De opmerkingen van deze proefperiode zijn verwerkt in de uiteindelijke collectie.

Wij maken gebruik van een eigen webshop op maat. Het bestellen via deze webshop bevalt prima. Je kunt op elk moment van de dag artikelen bestellen en bent dus niet afhankelijk van bepaalde openingstijden. Over het algemeen zijn de meeste medewerkers tevreden over de kleding en het schoeisel dat wordt geleverd door Profi-Step.  Er zijn een aantal artikelen die bij medewerkers in specifieke functies wat meer slijtage vertoont. Dit wordt onderzocht en zo nodig aangepast bij de vervolgleveringen. We vinden de samenwerking prettig door de korte lijnen en afspraken die nagekomen worden.”

www.gmb.eu

[]