Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Arnold Kemperman | CRV – Projectmanager

“Profi-Step is een gedreven club die zichtbaar en meetbaar haar best doet. Ze maken hun belofte waar. Profi-Step heeft een link met onze sector. Ze weten vanuit de praktijk dat functionele kleding die vooral in onze buitendienst wordt gedragen praktisch moet zijn. Vanuit die rol kan men goede adviezen geven die zich in de praktijk bewezen hebben.

Een belangrijk punt voor ons is de grote mate van ontzorgen.  Nadat alles was geregeld  liep het hele traject van bestellen tot de uiteindelijke facturering prima.  Waar we voorheen veel tijd en energie moesten stoppen in het hele kledingtraject kunnen we ons nu concentreren op monitoren, bijsturen en verbeteren als dat nodig is. Het aantal manuren dat we nu aan de bedrijfskleding besteden is op jaarbasis sterk afgenomen.  De leverancier doet waar ze goed in is. CRV en haar medewerkers/eindgebruikers kunnen zich hierdoor blijven focussen op de Core Business.

Ons kledingpakket is redelijk veelzijdig. Het betreft promotionele kleding voor salesmedewerkers en functionele kleding voor inseminators/monsternemers, inspecteurs en distributiemedewerkers. Uit een enquête is gebleken dat onze medewerkers tevreden zijn met deze nieuwe kledinglijn.  Er was slechts een kleine aanpassing nodig m.b.t. het productaanbod.  Nu  de gebruikers en het management tevreden zijn, kan je zeggen dat de nieuwe kleding voldoet en daarmee het project binnen de gestelde kaders is afgerond.

Doordat de pasbus is langs geweest staat er een persoonlijk profiel van iedere medewerker in het systeem (zoals de juiste maten) en is er dus een minimale kans op verkeerde maten of artikelen. Deze gegevens zijn weer opgenomen in onze eigen webshop.”

www.crv4all.com

 

 

[]