Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Bedrijfskleding voor hulpverlenende diensten

Profi-Step heeft een kledinglijn voor hulpverlenende diensten ontwikkeld en geproduceerd, genaamd rescuewear®. Deze kleding wordt al jaren geleverd aan ambulancediensten, meldkamers, GHOR diensten, Rode Kruis, EHBO, reddingsbrigades, dierenambulances en andere hulpverlenende diensten in o.a. Nederland, België en Duitsland.

Vanzelfsprekend is de kleding van uitstekende kwaliteit, is het uitvoerig getest en voldoet het aan alle eisen, waaronder ISO 20471-I, II en III. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag alles over onze producten en service. Voor uw totaalpakket leveren wij ook accessoires zoals riemen, sjaals, caps, mutsen, inlegzolen, schoenveters, etc.

Wat is rescuewear® kleding?

De rescuewear® kleding is leverbaar in meerdere kleurcombinaties. Wat deze kledinglijn onderscheidt is dat het beschikt over een hoog draagcomfort en een eigentijdse pasvorm. Wij maken gebruik van technisch hoogwaardige doeksoorten. Zo is ons softshelljack voorzien van stretch wat zorgt voor een hoog draagcomfort. Tevens is het doek voorzien van een wind- en waterdichte liner.

Kijk voor meer informatie op onze website www.rescuewear.nl. In onze webshop www.rescuewearshop.eu kunt u eenvoudig ons assortiment bekijken en bestellen.

Specials

Zijn er specifieke wensen of eisen waaraan uw kleding moet voldoen? Binnen onze rescuewear kledinglijn kunnen wij voor u een speciale productie ontwikkelen. Kleinere aantallen zijn hierbij ook mogelijk door onze flexibele productiefaciliteiten.

Uw bedrijfslogo op uw rescuewear® kleding

Wij bieden u de mogelijkheid uw kleding te voorzien van een logo door middel van een bedrukking of borduring. Dit gebeurt bij ons in huis waardoor wij uw kleding snel en tegen gunstige prijzen kunnen bedrukken of borduren. 

Onze wasservice

Wij werken samen met een industriële wasserij waardoor wij u kunnen voorzien van een compleet pakket inclusief wasservice. Ook lease behoort tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Alle voordelen van rescuewear® op een rij

– Verschillende kleurcombinaties, voor dames en heren in een brede maatrange
– Uitstekende kwaliteit, uitvoerig getest, voldoet aan alle eisen, waaronder ISO 20471-I, II en III
– Technisch hoogwaardige doeksoorten
– Pas- en meetservice bij u op locatie met onze pasbus
– Digitaal bestellen via uw eigen klantspecifieke webshop
– Logo bedrukking of borduring
Was- en leasemogelijkheden
– Wij zijn totaalleverancier van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, PBM’s, disposables en accessoires.

  • Wilt u een offerte aanvragen?

    Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Vul uw gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.