Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Duurzaam en verantwoord ondernemen

We willen goed zijn voor onze collega’s binnen Profi-Step, maar we willen ook graag goed zijn voor de wereld om ons heen. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van hoe wij verantwoord ondernemen.

Milieuhandboek

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en de verantwoordelijkheid die wij als onderneming hebben. Wij voeren een beleid dat hier op verschillende manieren invulling aan geeft. Uitgaande van de duurzaamheidscriteria van Agentschap NL hebben wij dit vastgelegd in een milieuhandboek.

EUEcolabel-voornieuwewebsiteDuurzame materialen en het Ecolabel

Zo hebben wij grote hoeveelheden doeken geproduceerd van biologisch katoen en gerecycled polyester. Dit biedt ons de mogelijkheid om exclusieve klantspecifieke kleding te vervaardigen uit duurzame materialen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment standaard productlijnen die gemaakt zijn van duurzame materialen en/of die Europese duurzaamheidslabels bevatten, zoals het Ecolabel. Zelf compenseren wij de CO2-uitstoot van onze bedrijfsauto’s en recyclen wij zoveel mogelijk het verpakkingsmateriaal dat wij gebruiken.

Voor meer informatie over het Ecolabel, kijk op http://www.europeesecolabel.nl/28/home.html.

Fair Wear Foundation Blauw transparante achtergrond    Fair Wear Foundation

Duurzaam ondernemen is meer dan milieuvriendelijk inkopen en produceren. Wij werken ook aan de verbetering van de sociale aspecten van textielproductie. Wij stimuleren onze toeleveranciers en producenten om net als Profi-Step de sociale belangen binnen de textielbranche een rol te laten spelen in hun bedrijfsvoering. Wij kopen bij voorkeur producten in met het Fair Wear logo. Fair Wear Foundation houdt zich bezig met het inspecteren van de arbeidsomstandigheden in productielanden en maakt zich sterk voor het doorvoeren van verbeteringen.

KICI-logo   Kledingrecycling

Wij hebben uitgebreide mogelijkheden om kleding in te zamelen en te recyclen. Ook met u kunnen wij hiervoor in samenwerking met de gerenommeerde kledinginzamelaar KICI een plan opstellen. Zo krijgt uw gebruikte kleding een tweede leven.

Wilt u meer informatie over ons beleid op het gebied van duurzaam ondernemen? 

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0488-483632 of info@profistep.nl.