Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV
Gerard van der Veer | GMB – Hoofd Technische Dienst

Het bestellen via de webshop bevalt prima. Je kunt op elk moment van de dag artikelen bestellen en bent dus niet afhankelijk van bepaalde openingstijden.

Lees verder

Een breed aanbod in bedrijfskleding

Bij Profi-Step in Kesteren kunt u terecht voor al uw bedrijfskleding. Of het nu gaat om werkkleding, veiligheidskleding, kleding voor hulpverlenende diensten, uniformen, representatieve kleding, diepvrieskleding of andere bedrijfskleding; wij hebben het allemaal in huis. Veel van deze producten hebben we standaard op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. U kunt voor bedrijfskleding kiezen uit verschillende A-merken, zoals o.a. F. Engel, Havep, BP, Fristads, Texowear, Tricorp, Workzone en Rescuewear.  Of we produceren geheel op maat kleding voor u.

Eigen kledinglijn

Wanneer u een kledinglijn in uw eigen huisstijlkleuren wenst, zijn er vaak geen standaard oplossingen voorhanden. In dat geval kunnen wij samen met u een zogenaamd ‘corporate wear’ traject in gaan. Wij verwerken al uw eisen en wensen tot een compleet kledingpakket dat perfect bij uw bedrijf past.

Uw eigen kledinglijn wordt afgestemd op uw huisstijl en de daaraan gekoppelde eisen en wensen op het gebied van kleur, materiaal en uitvoering. U krijgt vooraf een voorstel voor materiaalkeuze, kleurgebruik en diverse monsters ter beoordeling. Zo heeft u een goed beeld van de kwaliteit en uitstraling. Enkele klanten die specials van ons dragen zijn: GMB, Blokker, Babypark, Aldi, Kersten Retail, Kemkens Installatietechniek, Bouwbedrijf Berghege en Agruniek Rijnvallei. Lees hier meer over een eigen kledinglijn.

Kwaliteit

Over de kwaliteit van onze producten mag geen enkele discussie bestaan. Wij werken daarom alleen samen met topleveranciers. Onze leveranciers worden regelmatig onderworpen aan strenge kwaliteitsbeoordelingen.

Wij zijn een lerende organisatie met veel aandacht voor interne en externe opleidingen. Regelmatig volgen wij trainingen bij onze producenten of externe organisaties. Zo kunt u ook profiteren van de laatste trends, ontwikkelingen en actuele kennis op het gebied van bedrijfskleding, werkkleding en veiligheidskleding.

Rescuewear

Wij produceren en leveren een eigen kledinglijn voor hulpverlenende diensten. Onze producent is lid van de Fair Wear Foundation. Daarom wordt de kleding geproduceerd volgens de normen van het Fair Wear label. Rescuewear is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. Zo is de kleding inzetbaar in diverse branches. Denk bijvoorbeeld naast ambulancediensten ook aan EHBO diensten, reddingsbrigades en voetbalstewards. De lijn bestaat uit een groot assortiment in een brede maatrange. Uiteraard is de kleding uitvoerig getest en biedt het optimale veiligheid. Kijk voor meer informatie op www.rescuewear.nl.

  • Wilt u een offerte aanvragen?

    Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Vul uw gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.