Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Bedrijfskleding passen en aanmeten op locatie

Goed zittende kleding is maatwerk

Uw medewerkers moeten beschikken over bedrijfskleding en veiligheidsschoenen in de juiste maat. Wanneer deze te groot of te klein zitten, werkt dit belemmerend en kan het zelfs onveilig zijn. Daarom is het juist aanmeten van essentieel belang.

 

Pasbus voor bedrijfskleding passen

Aanmeten

Wij kunnen met onze pasbus bij u op locatie uw medewerkers bedrijfskleding, werkschoenen en otoplastieken persoonlijk aanmeten. Onze pasbusmedewerkster maakt een afspraak met u, wanneer het u uitkomt. Dat doen we zelfs bij latere nieuwe medewerkers, zodat zij ook verzekerd zijn van optimaal draagcomfort en veiligheid. Een groot voordeel van de pasbus is dat uw medewerkers niet speciaal naar onze locatie in Kesteren hoeven te reizen om te komen passen. Vanzelfsprekend nemen wij ook in het vervolgtraject u werk uit handen. 

 

Profistep - Klanten shoot 03-2016-127020
Jolanda Meijer, onze Pasbusmedewerkster

Kleding vermaken

Het kan zijn dat een kledingstuk vermaakt moet worden omdat bijvoorbeeld een broek te lang is. Ook dat noteren we gelijk. Wij hebben een vermaakservice in huis.

Onze werkwijze in de pasbus

Eén voor één komen de medewerkers de pasbus binnen en worden persoonlijk geholpen. Op deze manier kunnen wij rekening houden met individuele wensen. Alle maten en eventuele bijzonderheden worden zorgvuldig genoteerd. Indien gewenst plaatsen wij deze gegevens in een klantspecifieke webshop. Hierin kunnen uw medewerkers zelf hun kleding bestellen.

Enkel voordelen van onze pasbus

-zorgvuldige registratie van de genomen maat per medewerker incl. bijzonderheden. Dit kan eventueel verwerkt worden in uw klantspecifieke webshop
-uw medewerkers ontvangen gegarandeerd goed passende werkkleding en veiligheidsschoenen
-wij komen naar u toe om alle medewerkers in één keer de juiste schoenen, kleding of PBM’s aan te meten, dit scheelt u en uw medewerkers veel tijd en voorkomt fouten

Veiligheidsschoenen, breedtematen en pasvormzooltjes

Wij werken met verschillende merken en modellen veiligheidsschoenen. Om die reden is er altijd een passende schoen te vinden, ook omdat veel merken werken met zowel dames- als herenmodellen maar ook met diverse breedtematen in geselecteerde modellen. Een andere mogelijkheid is het gebruik van pasvormzooltjes.

Podoloog

Als de geboden veiligheidsschoenen nog niet helemaal voldoen, dan kunnen we u een orthopedische oplossing bieden via een doorverwijzing naar onze podoloog. Onze afdeling binnendienst kan u hier informatie over geven.

Wilt u de pasbus reserveren?

Heeft u een vraag en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0488-483632 of info@profistep.nl U kunt uw vraag ook doorgeven via ons contactformulier.