Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Bedrijfskleding bedrukken met uw logo

Bedrijfs– en veiligheidskleding is niet alleen functioneel, maar bepaalt mede de uitstraling van uw bedrijf. De juiste kleding maakt van een medewerker een wandelend visitekaartje. Wij kunnen vrijwel alle kleding voorzien van een bedrukking of borduring. Ook kunnen we kleding voorzien van badges, patches en emblemen.

We doen dit naar aanleiding van uw logo als EPS vector bestand. Indien u niet over dit bestandstype beschikt, kunnen wij uw logo in PDF/JPG  voor u omzetten (tegen geringe kosten). Nadat u goedkeuring heeft gegeven op de werktekening, worden de logo’s door ons besteld.

Enkele voorbeelden van posities van uw logobedrukking

borst-links-wit borst-rechts-wit schouders-wit rug-wit

Dit zijn voorbeelden van een borst-, arm- en ruglogo.  Uiteraard zijn er ook andere posities mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden wat betreft bedrijfskleding bedrukken.

Kwaliteit, slijtvast en wasbestendig

Wij hebben alle faciliteiten in huis om kleding te bedrukken. Van alle kleding waarop wij een logo aanbrengen, wordt ongeveer 90% voorzien van een zogenaamde transfer. Deze wordt aangebracht onder hoge druk en temperatuur. Hiermee is een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid gegarandeerd. Het uitgangspunt is dat het logo minstens zo lang meegaat als het kledingstuk zelf.

Belastingvoordeel

Naast imago en uitstraling is er nog een belangrijke reden voor bedrijfskleding bedrukken met uw logo. U kunt namelijk in aanmerking komen voor belastingvrije verstrekking van bedrijfskleding. De Belastingdienst vereist dan wel dat ieder kledingstuk voorzien is van uw logo, met een minimale grootte van 70 cm².

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0488-483632 of info@profistep.nl. U kunt uw vraag ook doorgeven via ons contactformulier.