Beste bezoeker,

Graag verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.groenendijkbedrijfskleding.nl.
Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan naar : +31 (0) 488 4836 32

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Groenendijk Bedrijfskleding BV

Totaalleverancier

U wilt uiteraard het liefst een leverancier voor uw hele pakket. Daarom bieden wij voor uw gemak een compleet assortiment aan. Als totaalleverancier leveren wij werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoeisel, disposables, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires.

Voor elke branche

Met ons brede en diepe assortiment helpen wij klanten in vrijwel iedere branche, zoals o.a.:

Specifieke eisen en wensen

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke eisen en wensen. Want elk beroep is anders. Per functie worden specifieke wettelijke eisen gesteld. Daarom voeren wij diverse merken en een breed pakket aan genormeerde en gecertificeerde kleding, schoenen en PBM’s. En dat in verschillende prijsniveaus.

Kwalitatieve A-merken

Over de kwaliteit van ons assortiment mag geen enkele discussie bestaan. Wij werken daarom alleen samen met topleveranciers. Onze leveranciers worden regelmatig onderworpen aan strenge beoordelingen van onder andere kwaliteit.  Tevens kunnen wij een geheel eigen kledinglijn voor u produceren.

Duurzaam inkopen

Vooral bij overheidsinstanties is duurzaam ondernemen een vereiste. Wij voldoen aan de voorwaarden die hieraan gesteld worden. Voor duurzaam inkopen bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

Veel van onze leveranciers zijn lid van de Fair Wear Foundation. Onze belangrijkste leveranciers, waaronder Workzone en F.Engel, zijn tevens Ecolabel certificaathouder. Daarnaast participeren wij in het Textile 4 Textile project. Lees hier meer over ons MVO beleid.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze merken of ons MVO beleid op het gebied van duurzaam inkopen?

Neem dan contact met ons op via tel.nr. 0488-483632 of maak een afspraak met een van onze accountmanagers.

  • Wilt u een offerte aanvragen?

    Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Vul uw gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.